JMule project forum
http://forum.jmule.org/

Does JMule penetrate subnet?
http://forum.jmule.org/viewtopic.php?f=8&t=748
Page 1 of 1

Author:  Leon [ Sun Oct 17, 2010 4:38 pm ]
Post subject:  Does JMule penetrate subnet?

I was trying to use JMule in a subnet.
Jmule is running on 192.168.0.2
Router is 192.168.0.1 (Public IP . 114.x.x.x, with ADSL connection).
when connected to a server, the server gave me a Low ID, showing my IP was a wired one (6.x.x.x, and this IP would change when reconnected)

While another Emule client(VeryCD version C++ based) connecting to the same server with same local port would get a High ID with correct Router address(114.x.x.x).
So is JMule OK in submet, or is there a related option to be OK?
Thanks

Author:  Leon [ Mon Oct 18, 2010 2:54 pm ]
Post subject:  Re: Does JMule penetrate subnet?

I am using 6661 as the TCP port.

From the http://www.canyouseeme.org/, port 6661 is not seen.
From netstat -an, the machine is listening on 6661 ( 0.0.0.0:6661)

The other Emule client is using 6641, which can be seen.
I don't think the port is blocked by ISM.

What might be wrong?

Page 1 of 1 All times are UTC
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/